18 Ιουλίου 2024

Αριάνα Γκράντε: Εξηγεί τις δραστικές αλλαγές στη φωνή της σε viral συνέντευξη

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα στο επεισόδιο του “Podcrushed,” όπου ο τόνος της φωνής της άλλαξε κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Όταν αρχίζει να μιλάει, η φωνή της Γκράντε ακούγεται πιο βαθιά, πριν ξαφνικά γίνει υψηλότερη σε τόνο.

Το απόσπασμα έγινε γρήγορα viral, με έναν χρήστη του X (πρώην Twitter) να γράφει, “αυτή η αλλαγή στη φωνή με στέλνει, η κανονική Αριάνα εμφανίστηκε για μια στιγμή.”

Ένας άλλος έγραψε, “Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.”

Η Γκράντε είδε τα σχόλια στο TikTok, όπου διευκρίνισε την κατάσταση. “Συνήθεια (να μιλάω έτσι για δύο χρόνια) και επίσης φωνητική υγεία :),” εξήγησε. “Αλλάζω εσκεμμένα τη φωνητική μου τοποθέτηση (ψηλά / χαμηλά) συχνά ανάλογα με το πόσο τραγουδάω, πάντα το έκανα αυτό ΑΝΤΙΟ.”

Η Γκράντε συμμετέχει στην παραγωγή του επερχόμενου μουσικού “Wicked.” Επίσης, έχει καινούργια μουσική από την εποχή του άλμπουμ της “Eternal Sunshine,” συμπεριλαμβανομένου ενός remix του τραγουδιού “The Boy Is Mine” με τις τραγουδίστριες της R&B, Μπράντι και Μόνικα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις της προσαρμογής της φωνής της για τις διαφορετικές απαιτήσεις των έργων της. “Είναι κάτι που απαιτεί συνεχή εξάσκηση και προσοχή,” είπε η Γκράντε. “Προσπαθώ να κρατώ τη φωνή μου σε άριστη κατάσταση, ειδικά όταν βρίσκομαι σε μεγάλες παραγωγές όπως το ‘Wicked.'”

Επιπλέον, η Αριάνα αναφέρθηκε και στις νέες μουσικές της κυκλοφορίες, εξηγώντας ότι η συνεργασία της με τη Μπράντι και τη Μόνικα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. “Αυτές οι δύο γυναίκες έχουν επηρεάσει βαθιά την καριέρα μου και ήταν μεγάλη τιμή να δουλέψω μαζί τους,” πρόσθεσε.

Το κοινό της Γκράντε ανυπομονεί για τις επερχόμενες κυκλοφορίες και για την εμφάνισή της στο “Wicked,” που αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.