16 Ιουνίου 2024

Τέιλορ Σουίφτ Μοιράζεται Συγκινητικό Μήνυμα Μετά τις Συναυλίες στην Πορτογαλία

Η Τέιλορ Σουίφτ μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα με τους θαυμαστές της μετά από τις πρώτες της συναυλίες στην Πορτογαλία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της διάσημης ποπ σταρ στο πλαίσιο του Eras world tour είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς πραγματοποίησε δύο συναυλίες στη Λισαβόνα την Παρασκευή 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου.

«Είναι επίσημο, άφησα την καρδιά μου στη Λισαβόνα», έγραψε η Σουίφτ, 34 ετών, στο Instagram. «Η πρώτη μου φορά στην Πορτογαλία και με κάνατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.

«Πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που μας υποδεχθήκατε, την απίστευτη αγάπη και πάθος σας, τα χέρια στον αέρα, τον χορό και το πώς φωνάζατε κάθε στίχο! Πολύ ευχαριστώ.»

Μιλώντας στο κοινό της την δεύτερη νύχτα της στη Λισαβόνα, η Σουίφτ δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια αυτών των περιοδειών… δημιουργήσαμε τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις, αλλά το ένα πράγμα που θα ήθελα να είχα κάνει διαφορετικά είναι να φέρναμε όλες αυτές τις περιοδείες εδώ στη Λισαβόνα.

«Πρέπει να πω ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κοινό στη ζωή μου. Υπήρξαν στιγμές σε αυτή τη συναυλία όπου ξεχνούσα τι έπρεπε να κάνω στη συνέχεια ή τι έπρεπε να πω, επειδή ήμουν τόσο αποσπασμένη από το πόσο διασκεδάζατε και πώς συμμετείχατε στο κοινό. Το λατρεύω αυτό.

«Είστε τόσο στο παρόν και δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό για εμάς ως καλλιτέχνες να σας κοιτάμε και να συνδεόμαστε με αυτόν τον τρόπο.»

Η Σουίφτ δήλωσε ότι η περιοδεία Eras ήταν μια προσπάθεια να συγκεντρώσει όλες τις αγαπημένες της αναμνήσεις από τις προηγούμενες περιοδείες «και να τις βάλει όλες σε μία παράσταση, ώστε να μπορούμε όλοι να ζήσουμε αυτές τις αναμνήσεις μαζί.»

«Πριν αρχίσω να κλαίω, υπάρχει ένα τραγούδι που θέλω να σας παίξω από το άλμπουμ Red αν έχετε περίπου 10 λεπτά διαθέσιμα», είπε. «Έχετε 10 λεπτά;»

Στη συνέχεια, ερμήνευσε την εκτεταμένη έκδοση του χιτ της του 2012 «All Too Well».

Η Σουίφτ απολαμβάνει τεράστια επιτυχία καθώς το τελευταίο της άλμπουμ, «The Tortured Poets Department», κατέκτησε για πέμπτη εβδομάδα την κορυφή των αμερικανικών charts.

Η καλλιτέχνης ερμήνευσε για πρώτη φορά το τίτλο κομμάτι στη Λισαβόνα, συνεχίζοντας να παρουσιάζει ζωντανές εκδόσεις ορισμένων τραγουδιών σε διαφορετικές συναυλίες.

Η περιοδεία της στη Βρετανία και την Ιρλανδία θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου, όταν θα εμφανιστεί στο Murrayfield Stadium στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.