16 Ιουνίου 2024

Ο Ρομπ Βαν Νταμ, μέλος του WWE Hall of Fame, παραμένει ενεργός στην επαγγελματική πάλη .

Σε πρόσφατο επεισόδιο του ποδκαστ του “1 Of A Kind With Rob Van Dam”, ο έμπειρος αυτός παλαιστής αναφέρθηκε στην εμβληματική γωνία εισβολής WCW/ECW το 2001, χαρακτηρίζοντάς την πρωτοποριακή.

«Πιστεύω ότι αυτή ήταν η “καλύτερη” γωνία στην ιστορία της πάλης που είχε τη WCW και την ECW ενάντια στην WWF, η οποία ήταν στην αρχή της εισβολής — κάτι τέτοιο ήταν ακούσιο», είπε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών της ECW. «Λίγο πριν από αυτό, η WWE/F δεν είχε καν αναγνωρίσει την ύπαρξη άλλων οργανώσεων ή άλλης ιστορίας ή μέρους για τους παλαιστές να αποκτήσουν εμπειρία, αν δεν ήταν στην WWF τότε απλά δεν συνέβαινε».

Ο πρώην πρωταθλητής της WWE συνέχισε να αναπολεί την ξεχωριστή αλληλεπίδραση που είχαν οι παλαιστές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στο πλαίσιο των Δευτεράτων Νυχτών Πολέμων. «Εκείνη την εποχή, η WWE μόλις είχε βγει από αυτούς (τους Πολέμους της Δευτέρας Νύχτας), και οι καιροί άλλαζαν πολύ γρήγορα. Ήταν συναρπαστικό, αναγνώριζαν ο ένας τον άλλον, παρωδούσαν ο ένας τον άλλον, χτυπούσαν ο ένας τον άλλον, ήταν απίθανο».

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Βαν Νταμ έγινε μέρος της κύριας σκηνής κατά τη διάρκεια της γωνίας εισβολής των WCW/ECW στις αρχές του 2000, κερδίζοντας δύο φορές το πρωτάθλημα Hardcore της WWE και στη συνέχεια διεκδικώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα βαρέων βαρών της WCW από τον The Rock και το πρωτάθλημα της WWE από τον “Stone Cold” Steve Austin.

Εάν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αποσπάσματα από αυτό το άρθρο, παρακαλώ αναφέρετε το “1 Of A Kind With Rob Van Dam” με H/T στο Wrestling Inc. για τη μεταγραφή.